Mijn GebruikteAuto.NL
Aanmelden autobedrijven

Toyota MR2 1.6-16V Twin Cam | Origineel NL | Oldtimer overgangsr

109.929 | 1987 | Benzine | Handgeschakeld

       € 9.900,-

In de jaren 80 stond Toyota vooral bekend als een autoproducent welke praktische en 'alledaagse' auto's verkocht. Weinig mensen hadden dan ook de komst van de eerste generatie Toyota MR2 in 1985 aan zien komen. Dit was namelijk een sportieve tweezitter; een carrosserievorm die vrij nieuw was voor Toyota. Desalniettemin werd de MR2 een zeer geliefde auto. De Japanner werd onder andere geprezen vanwege zijn looks, betrouwbaarheid en superieure rijeigenschappen. Deze superieure rijeigenschappen zijn onder meer te danken aan de verhouding tussen gewicht en vermogen: namelijk een gewicht van slechts 1000 kilo tegenover een vermogen van 124 paardenkrachten. Deze gewichtsverhouding, de in het midden geplaatste motorblok en de achterwielaandrijving zijn allemaal ingrediënten om bakken met rijplezier te kunnen hebben. De configuratie van deze Toyota maakt de auto nog een tandje exclusiever. Het exterieur is uitgevoerd in een witte lakkleur. Het interieur is bekleed met blauw stof en leder. Wanneer u plaatsneemt in de zachte zetels van deze tweezitter voelt u dat u in een bijzondere auto zit. Deze MR2 stamt uit maart 1987 en heeft sindsdien slechts 109.929 kilometer gereden. Daarnaast is de auto origineel Nederlands. We zien u graag in Harderwijk, de koffie staat klaar!

Wilt u deze auto in het echt bekijken? Bel ons dan voor een afspraak. Zo weet u zeker dat de auto aanwezig is. Onze prijzen zijn gunstig geprijsde verkoopprijzen. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Vermogen: 91 kW (124 PK)
Ledig gewicht: 1.034 kg
Laadvermogen: 296 kg
GVW: 1.330 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 1250 x 3925 x 1665 cm
Aantal zitplaatsen: 2
Aantal sleutels: 2Opties en accessoires +Details +
Heeft u interesse in dit voertuig of wilt u een financiallease voorstel ontvangen?

Wilt u meer weten, over een financiering, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.
De heer / mevrouw: *


Uw naam: *


Uw e-mailadres: *


Uw telefoonnummer: *


Onderwerp: *


Uw vraag / opmerking: *Code niet leesbaar?
Neem bovenstaande code over: *


Versturen

Alternatieve Toyota MR2 occasions


nieuweautorijden.nl - Koop je nieuwe auto gemakkelijk en snel op nieuweautorijden.nl nieuweautorijden.nl - Koop je nieuwe auto gemakkelijk en snel op nieuweautorijden.nl - Zoekresultaten