Citroen DS 20 Luxe Geheel in prachtstaat

Citroen DS 20 Luxe Geheel in prachtstaat

Prijs: € 29.000,-
Leaseprijs: € 553,-
Neem contact op met de aanbieder

Youngtimerschagen

Lagedijkerweg 1

1742NB SCHAGEN

Stuur een bericht

Bezoek website

Stel uw vraag via WhatsApp


Kentekenrapport opvragen

Plan route naar dit bedrijf

Bekijk alle advertenties van dit bedrijf

Bekijk alle 25 foto's van dit voertuig >
Specificaties
Kenteken
98-YB-83
Merk / model / uitvoering
Citroen DS 20 Luxe Geheel in prachtstaat
Kleur
Blauw
Transmissie
Handgeschakeld
Aantal versnellingen
4
Aantal deuren
4
Brandstof
LPG
BTW Aftrekbaar
Nee
Kilometerstand
31.142 KM
Bouwjaar
1974
Datum eerste toelating
1974-06-30
Energielabel
Aantal cilinders
4
Omschrijving

Prachtige auto na restauratie bij een toprestaurateur die ook citroens restaureert voor Franse automusea. De prijs is inclusief 3 maanden garantie op het draaiende gedeelte. De APK is tot 20-05-2024, na Juni 2024 hoeft de auto niet meer APK gekeurd te worden ,dan word zij namelijk 50 . Deze auto rijdt heerlijk en is heel goed te gebruiken in het dagelijks verkeer. ...................Zie 25 + foto`s op onze website www.youngtimerschagen. nl Al 40 jaar ervaring met auto`s. Gratis tenaamstelling en zo nodig een nieuwe apk bij levering, tegen een kleine meerprijs geven wij 12 maanden (tot 10.000km) garantie op de aandrijflijn. Inruil van uw eigen auto of camper is mogelijk ...................... Kijk op onze website voor alle overige informatie en grote foto's.....Wij zijn ook buiten kantooruren en op zondag altijd telefonisch bereikbaar op +31 (0) 224 213712 of op +31 (0) 6 5314 7696 ( met whatsapp ) . Wij zijn dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. A.u.b. van te voren even bellen of een berichtje sturen voor beschikbaarheid. Een digitaal aanvraagformulier voor een autofinanciering/leasing vind u op de homepage van www.youngtimerschagen.nl Omdat we niet altijd de e-mail direct kunnen beantwoorden is het beter ons te bellen of een whatsapp bericht te sturen op 06 5314 7696 .


Bedrijfsinformatie

Aangezien we niet altijd achter onze pc zitten kunnen we de e-mailniet altijd direct beantwoorden en zien we graag dat u ons belt indien u meer informatie wenst. Ons telefoonnummer is 06 5314 7696. U kunt ook een SMS of whatsapp bericht sturen . Daar word direct op gerageerd en kunt u ook een afspraak maken.
We zien we u graag komen .
www.youngtimerschagen.nl ..................Conform de wet consumentenbescherming (artikel 6:193 e.v. BVV) is de advertentieprijs van onze occasions inclusief alle onvermijdbare kosten. Onder onvermijdbare kosten vallen tenaamstellingskosten, voldoende brandstof en een geldige APK keuring.


Meer informatie

Technische informatie
Vermogen: 70 kW (95 PK)
Brandstofsoort: LPG
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Ledig gewicht: 1.334 kg

Interieur
Interieur: Donkerblauw, Velours
Aantal zitplaatsen: 5

Staat
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: 3 Maanden Huisgarantie: Wij leveren de auto`s af incl. een geldige APK en een servicebeurt indien nodig . Op al onze occasions geven wij standaard 3 maanden schriftelijke garantie op het draaiende gedeelte, 12 maanden garantie is ook mogelijk mits u de voor die auto geldende meerprijs betaald, Dit bedrag varieert vanaf 400 euro voor een kleine auto tot maximaal 950 euro voor een grote auto.
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie

Opties en accessoires
4 Nieuwe banden
Audio installatie
Groot open vouwdak
Niet rokersauto
Nieuwe accu
Radio/CD speler
Stuurbekrachtiging
Trekhaak
Heeft u interesse in dit voertuig? Neem dan contact op met de verkoper, of plan een videogesprek.