ferrari ff 6.3 V12 HELE Ferrari Approved tot 06-2024! ROSSO MARANELLO +

ferrari ff 6.3 V12 HELE Ferrari Approved tot 06-2024! ROSSO MARANELLO +

Prijs: € 199.888,-
Leaseprijs: € 3.815,-
Neem contact op met de aanbieder

Autobedrijf Huisman BV

Ossebroeken 20

9411VR BEILEN

0593 - 542233

Stuur een bericht

Bezoek website

Stel uw vraag via WhatsApp


Kentekenrapport opvragen

Plan route naar dit bedrijf

Bekijk alle advertenties van dit bedrijf

Bekijk alle 25 foto's van dit voertuig >
Specificaties
Kenteken
FE-RR-AR
Merk / model / uitvoering
ferrari ff 6.3 V12 HELE Ferrari Approved tot 06-2024! ROSSO MARANELLO +
Kleur
Rood
Transmissie
Automaat
Aantal versnellingen
7
Aantal deuren
3
Brandstof
Benzine
BTW Aftrekbaar
Ja
Kilometerstand
24.080 KM
Bouwjaar
2014
Datum eerste toelating
2014-05-28
Energielabel
G
Aantal cilinders
12
Omschrijving

De Ferrari FF is een high-performance grand tourer die tussen 2011 en 2016 werd geproduceerd door het Italiaanse automerk Ferrari. De "FF" staat voor "Ferrari Four", wat verwijst naar de vier zitplaatsen en het vierwielaandrijvingssysteem van de auto. De FF is uitgerust met een krachtige 6,3-liter V12-motor die een vermogen van 660 pk levert. Hierdoor kan de auto in slechts 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren, met een topsnelheid van 335 km/u. De FF beschikt over een geavanceerd vierwielaandrijvingssysteem dat zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit, vooral op gladde ondergronden.

Wat de FF onderscheidt van andere Ferrari-modellen, is het feit dat het een shooting brake-stijl carrosserie heeft, wat betekent dat het een langere daklijn en een grotere achterklep heeft. Dit biedt niet alleen meer ruimte voor passagiers en bagage, maar geeft de auto ook een unieke en opvallende uitstraling. Het interieur van de FF is luxueus en sportief, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Het biedt plaats aan maximaal vier personen en heeft voldoende beenruimte en comfortabele stoelen voor lange ritten. Al met al is de Ferrari FF een indrukwekkende en veelzijdige supercar, die de kracht en prestaties van een Ferrari combineert met de praktische bruikbaarheid van een vierzitsauto.

De Ferrari FF is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. De 640pk sterke 6.3 liter V12 benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een 7-traps automatische transmissie met dubbele koppeling. In dit geval kijkt u naar een volledig dealeronderhouden exemplaar uit 2014 met net 24 duizend kilometer op de teller. De auto zit nog in het Ferrari Approved Garantieprogramma tot 06-2024! Ook als investering is deze Ferrari zeer geschikt, de waarde zal alleen nog maar stijgen naarmate de tijd verstrijkt, zeker in de uitvoering en met de lage kilometerstand van dit exemplaar. De kleurstelling van dit bewuste exemplaar draagt daar ook zeker aan bij. Want zeg nou eerlijk, eigenlijk hoort een Ferrari rood te zijn. En dan ook nog eens deze waanzinnige kleur, Rosso Maranello, een 3-laags speciale parelmoerlak met zoveel schakeringen, je raakt niet uitgekeken! Het front van de auto is af fabriek in speciale Paint Protection Folie(PPF) ingepakt, dus geen last van steenslag. De lak ziet er dan ook nog perfect uit. Voor ondernemers is deze Ferrari ook heel interessant, de BTW is namelijk nog verrekenbaar!

Altijd al een 4WD gewild? Dat kan nu! Deze auto is als genoemd voorzien van vierwielaandrijving. Houdt u van een stijlvolle uitvoering? Dan zal het crema lederen interieur met carbonafwerking u zeker bevallen. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. De gasontladingslampen van de adaptieve Bi-xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, instelbaar onderstel, dakspoiler, sportuitlaat, warmtewerend glas, elektrisch verstelbare stuurkolom, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Het complete geluidsspectrum van de hi-fi krijgt een extra boost door het JBL Premium Hifi Surround Soundsysteem. Een andere zender zoeken of het volume wijzigen? Het audiosysteem heeft bediening op het stuur. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Bluetooth met audiostreaming speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige climate control links en rechts gescheiden. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Ferrari is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control betekent gemak, comfort en, alsof het hier om gaat in deze sportieve family-car, zuinig rijden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van met leder bekleed dashboard, sportstuur met F1-schakelpaddels in carbon, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Ook de achterpassagiers worden flink verwend, in dit geval met ingebouwde DVD-schermen voor extra vermaak onderweg.

Als u de volgende link volgt, komt u bij een prachtig artikel over de Ferrari FF, waarin alle ins en outs, met name over de rijeigenschappen en schoonheid, heel mooi uiteengezet worden:

https://topgear.nl/autotest/ferrari-ff-2011/

Natuurlijk is het nog beter om deze buitengewoon indrukwekkende auto in het echt te ervaren. Als u meer wilt weten over deze unieke Ferrari FF, neemt u dan nu contact met ons op voor een afspraak. U bent van harte welkom in Beilen.


Bedrijfsinformatie

U kunt ons ook bereiken via Whatsapp op nummer 06-51 49 0393

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier! Dat is het standaard Onbezorgd Op Pad afleverpakket!

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier! Dat is het standaard Onbezorgd Op Pad afleverpakket! Wilt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe auto? Dat kan met onze 12 maanden garantie. In samenwerking met Quality+ Garant bieden wij onze occasions standaard met 12 maanden garantie aan (tenzij duidelijk anders aangegeven in de advertentietekst!), geen discussies achteraf dus. De garantie heeft een zeer ruime dekking, ook voor EV en Hybride voertuigen.


ONS ADRES IS: OSSEBROEKEN 20 9411VR BEILEN (0593-542233 Whatsapp op nummer 06-51 49 0393) KIJKT U OP ONZE WEBSITE VOOR EEN ZEER UITGEBREIDE FOTO-REPORTAGE!!
Wij bieden u auto’s tegen scherpe prijzen, inruil en extra aanvullende garantie zijn uiteraard mogelijk, maar niet meegenomen in onze scherpe prijsstelling. De wettelijke garantie op een tweedehands personenauto valt onder de wet 'Verkoop en garanties voor consumentengoederen' en heeft een duur van 12 maanden. Deze wettelijke garantie en meer brengen wij onder bij Quality+ Garant, de specialist op het gebied van garanties en is van toepassing als u een auto die auto niet ouder is dan 12 jaar en niet meer heeft gereden dan 200.000km. De getoonde prijzen zijn allemaal rijklaar inclusief 12 maanden Quality+ Garant garantie. Garanties voor een langere periode zijn uiteraard mogelijk. Indien u meer informatie wenst, dan kunt u ons benaderen. Mocht een auto niet normaal gebruikt worden, dan is garantie uitgesloten. U moet dan denken aan het (chip)tunen van je auto niet via ons, inzetten tijdens een autorace of rally of bij gebruik als taxi, lesauto of ander beroepsvervoer. Ook achteraf gemonteerde accessoires vallen niet onder de garantie, alsook de eventuele problemen die ontstaan zijn door de montage hiervan.

Onze auto’s hebben stuk voor stuk een volledig bekende historie, komen meestal rechtstreeks van de eerste eigenaar en zijn in vrijwel alle gevallen dealeronderhouden. Bovendien kunnen wij ze door rechtstreekse inkoop voor zeer scherpe prijzen aanbieden.

De voordelen op een rijtje:

Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden.
De volledige onderhoudshistorie is bekend.
Kilometerstanden (Nationale Auto Pas) en bouwjaren gegarandeerd.
Dealerauto’s tegen groothandelsprijzen,
Groothandel direct aan particulieren.
Inruil mogelijk (Bij inruil betaalt u bij ons het laagste toebetalingsbedrag per bouwjaar, nergens goedkoper!)
Wij kopen ook auto’s in.

Kijkt u voor meer informatie op onze website. U bent van harte welkom in Beilen, koffie en/of thee zetten we vers voor u.

Ook voor uw particuliere- of zakelijke verzekering en/of financiering hanteren wij zeer scherpe tarieven, Neemt u voor een vrijblijvend financierings- of leasevoorstel contact met ons op. Onze zeer scherpe maandbedragen zullen u verrassen.
Zelfs Private Lease en Business Lease, full operational exclusief brandstof kunnen wij u aanbieden, ook op occasions tot 8 jaar oud!

Wij zijn gevestigd in Beilen, gelegen tussen Hoogeveen en Assen op het volgende adres:

Ossebroeken 20
9411VR Beilen
0593-542233
Whatsapp 06-51 49 0393

Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen wij u naar onze website.

Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Op onze website vindt u onze Leveringsvoorwaarden.


Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: sep 2011 - jul 2016

Technische informatie
Vermogen: 485 kW (659 PK)
Koppel: 683 Nm
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 91 liter
Acceleratie (0-100): 3,7 s
Topsnelheid: 335 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 490 x 196 x 138 cm
Wielbasis: 299 cm
Inhoud laadruimte: 450 l

Gewichten
Ledig gewicht: 1.855 kg

Interieur
Interieurkleur: Crema
Aantal zitplaatsen: 4

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Opties en accessoires
elektrisch 14-voudig met memory
waterafstotend dubbel glas
1. Klikt u op de link onderaan de advertentie voor een zeer uitgebreide foto-reportage
12Volt aansluiting
20'' lichtmetalen velgen
7-traps automatische DCT transmissie met dubbele koppeling
ABS
ASR (anti-slip regeling)
AUX aansluiting
AWD All Wheel Drive
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Adaptief onderstel
Adaptieve bochtverlichting
Adaptieve sportstoelen Plus
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airbags
Airco met elektronische regeling
Airconditioning
Alarmsysteem
Alumium inleg interieurdelen
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun
Armsteun achter
Audio installatie
Audio installatie premium
Audiosysteem met harde schijf
Automatisch dimmende binnenspiegel
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bi-Xenon adaptief
Binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth Audio Streaming
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Bumpers in carrosseriekleur
Carbon Fibre Interior Upgrade
Carbon inleg interieurdelen
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Chromen grille
Climate control
Climate control links/rechts gescheiden
Coming Home verlichting
Cruise control
DSP audio (Digital Sound Processing)
DVD schermen in de hoofdsteunen voor achterpassagiers
DVD-speler
Dagrijverlichting
Dakspoiler in carrosseriekleur
Dashboard bekleed met leder
Derde remlicht
Dimlichten automatisch
Dorpel instaplijsten in carbon
Drive Modes instelbaar
Dvd
ESP
ESP(Elektronisch Stabiliteits Programma)
Elektrisch op afstand te openen en te sluiten achterklep
Elektrisch te openen en te sluiten achterklep
Elektrisch verstelbare bestuurderstoel met geheugen
Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
Elektrische buitenspiegels
Elektronische parkeerrem
Esp
Extra getint glas
Extra getint glas vanaf de B-stijl
F1-schakelpeddels in carbon uitgevoerd
F1-stuur in Leder/Carbon met LED-schakelindicator
Ferrari Scuderia schields
Front camera met Fish Eye View
Geintegreerde Bluetooth verbinding.
Hill hold functie
Hoofdsteunen achter
I-Pod aansluiting
Interieurpakket carbon
JBL Premium HiFi Surround Soundsysteem
Koplampreinigingsinstallatie
LED dagrijverlichting
LED-verlichting achter
Lederen bekleding
Lederen bekleding
Lederen stuurwiel
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen
Lichtsensor
Luxe lederen interieur
MP3 aansluiting
Middenarmsteun met opbergvak
Multi-functioneel lederen sportstuurwiel
Multimedia systeem
Nappa lederen bekleding
Navigatiesysteem
Navigatiesysteem
Navigatiesysteem af fabriek met groot kleurenscherm
Niet rokersauto
Onderstel volledig instelbaar
Originele radio/mp3-speler met stuurbediening
Parkeersensor voor en achter
Parkeersensors
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Premium Audio
Regensensor
Rondomzicht camera
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Schakelmomentindicator
Speciale kleur
Sperdifferentieel
Sportstoelen
Sportstoelen in leder
Sportuitlaat
Start/Stop systeem
Start/stop systeem
Startknop
Stoelventilatie
Stoelverwarming
Stuur elektrisch verstelbaar
Stuurbekrachtiging
Stuurwiel multifunctioneel
Subwoofer
TV-ontvanger
Terrain Response System
Tractioncontrol
USB Audio aansluiting
Vehicle lift voor en achter
Virtual Cockpit
Volledig dealeronderhouden.
Volledig origineel lederen interieur
Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Voorstoelen verwarmd
Warmtewerend
Xenon lampen
Zwarte hemelbekleding
Heeft u interesse in dit voertuig? Neem dan contact op met de verkoper, of plan een videogesprek.