Citroen Berlingo 1.5 BlueHDI Club 75pk Airco | Navigatie | Parkeersensoren |

Citroen Berlingo 1.5 BlueHDI Club 75pk Airco | Navigatie | Parkeersensoren |

Prijs: € 11.900,-
Leaseprijs: € 264,-
Neem contact op met de aanbieder

Sutherland Leeuwarden

Zuiderkruisweg 5

8938AP LEEUWARDEN

058 - 2029011

Stuur een bericht

Bezoek website

Stel uw vraag via WhatsApp


Kentekenrapport opvragen

Plan route naar dit bedrijf

Bekijk alle advertenties van dit bedrijf

Bekijk alle 25 foto's van dit voertuig >
Specificaties
Kenteken
VG-V0-9F
Merk / model / uitvoering
Citroen Berlingo 1.5 BlueHDI Club 75pk Airco | Navigatie | Parkeersensoren |
Kleur
Grijs
Transmissie
Handgeschakeld
Aantal versnellingen
5
Aantal deuren
5
Brandstof
Diesel
BTW Aftrekbaar
Ja
Kilometerstand
54.227 KM
Bouwjaar
2020
Datum eerste toelating
2020-08-31
Energielabel
Aantal cilinders
4
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Openwaaiende portieren kunnen gevaar opleveren. Daarom is de schuifdeur voor passagiers extra handig en veilig. Natuurlijk behoren verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Een occasion om van te dromen. Deze Citroen Berlingo brengt behalve een pittige motor en een vriendelijke kilometerstand ook de nodige extra's mee. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Geen achterportier bij deze Citroen Berlingo. In plaats daarvan een schuifdeur, die in- en uitstappen vergemakkelijkt. In deze Citroen profiteert u onder andere ook van: adaptieve mistlampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Naast de routeinformatie van het full map navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. De Citroen is standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Zoals u mag verwachten van deze Citroen Berlingo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Voor deze Citroen Berlingo moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! De aandrijving van deze Citroen wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Passagiers nemen achterin veilig plaats via de schuifdeur met ruime opening. Ook adaptieve mistlampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto.

Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Geachte klant,

Wij adverteren met vaste lage prijzen. 

De geadverteerde PERSONENAUTOS worden RIJKLAAR inclusief de B.T.W. geadverteerd.

De geadverteerde BEDRIJFSWAGENS worden exclusief B.T.W. geadverteerd.

Controleer bij aankoop de zaken die uw koopbeslissing zouden kunnen beïnvloeden zoals aanwezige opties en accessoires. Schrijf en typefouten in de advertentie voorbehouden.

 

In de volgende Ford vestigingen bent u van harte welkom: Leeuwarden, Heerenveen, Drachten en Sneek wij zijn u ook graag van dienst en hebben in alle vestigingen een full service werkplaats. 


WIJ RADEN U AAN OM VOOR VERTREK (voor een bezichtiging) BIJ DE VESTIGING TE INFORMEREN OF DE AUTO NOG BESCHIKBAAR IS. Zo voorkomt u een teleurstelling en zijn wij op de hoogte van uw komst.

Ford Sutherland 


Meer informatie

Algemene informatie
Carrosserievorm: Bestelauto
Modelreeks: 2018 - 2024

Technische informatie
Vermogen: 55 kW (75 PK)
Koppel: 230 Nm
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 15,8 s
Topsnelheid: 150 km/u

Maten
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxB): 440 x 185 cm
Wielbasis: 279 cm

Gewichten
Ledig gewicht: 1.295 kg
Laadvermogen: 685 kg
GVW: 1.980 kg

Interieur
Interieur: Gris platinium, Stof
Aantal zitplaatsen: 2

Milieu
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 122 per kwartaal

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja

Beschikbare afleverpakketten:

  • Controle & Service check (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck; Wettelijke garantie; Auto van binnen en buiten gereinigd, Geldige APK bij aflevering, RDW leges
  • Bovag Garantie 6 mnd Bedrijfsauto (€ 800 ex BTW meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Controle & Service check"): BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; APK bij aflevering, Auto van binnen en buiten gereinigd, RDW leges, Wettelijke garantie

Opties en accessoires
ABS
Airconditioning
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Auto van binnen en buiten gereinigd
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Boordcomputer
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Citroën Connect Nav (WL2J)
Connected services
Cruise Control met snelheidsbegrenzer (ZV77)
Dimlichten automatisch
Electrische ramen
Elektrische buitenspiegels
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Elektronische remkrachtverdeling
Esp
Handmatige airconditioning (RE01)
Hill hold functie
Lendesteunen (verstelbaar)
Metallic Lak (0MM0)
Mistlampen
Mistlampen voor adaptief
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem
Passagiersstoel
Radio
Start/stop systeem
Startonderbreker
Stuur verstelbaar
Tractioncontrol
Tussenschot volledig
WiFi voorbereiding
Zijschuifdeur rechts (PC17)
Heeft u interesse in dit voertuig? Neem dan contact op met de verkoper, of plan een videogesprek.